dimarts, 14 de juny del 2011

Experiment, dia 1.


Experiment, m'agrada com sona la paraula,tot i que l'agafo d'algú que la repeteix tan sovint, que ja me l'ha posat al cap. No se si s'ajusta exactament al que està passant aquests dies,ja que un experiment, és una prova o observació feta per a confirmar quelcom de dubtós, especialment sota condicions determinades per l’observador... i no sé si aquest govern és dubtos o no, però ja tenim feta la constitució el repartiment d'alcaldies, entre CIU i Alternativa i el PSC fora, sent la llista més votada.. però d'això ja sabeu la meva opinió no?
Com porto uns dies dient-li a algú, s'ha de mirar endavant, i és el que penso fer, la constitució del govern, és així, estiguem d'acord o no, per tant, tancaré files, tanco dubtes i poso tota la meva confiança en ells, perquè puguin demostrar-me que és el seu projecte comú serà una realitat de la qual no ens empenedirem, que està basat en la lògica, en les ganes, però fet desde la coherència, no per revenja, ni per ànsies de poder, avui ha sigut el dia 1, dels quatre anys que vindran, fins llavors, tots hem de ser un, perquè sino, no anirem endavant. Sempre he sigut positiva, i no crec que un repartiment d'alcaldies sigui mercadejar amb la política, ja que, si treballes sobre unes mateixes bases, si és segueixen uns mateixos passos, no hi ha d'haver problemes, inclús millor potser, perquè tens diferents visions i opinios que ajuden a reflexionar, aquí però ja estic especulant amb la meva positivitat. Donem temps i confiança, perquè de moment no han demostrat que no la mereixin, fem crítiques constructives, donem idees, digue'm alt i clar el que pensem, perquè així també, contribuïm al bé comú que ens envolta, el poble, i a nosaltres, la seva gent, que sóm els que hi hem de viure, que sóm els que l'estimem, i el fem gran, ajudem a construïr, mai a destruïr.
Em dol, també, que ara que l'antic govern està fora se'l acusi com si tot ho hagués fet malament, perquè no és cert, ni tots sóm tant bons ni tots tan dolents, l'antic govern, tenia gent extraordinària que sempre defensaré perquè van treballar el màxim per aquest poble, i tot i no estar al govern que ningú oblidi que són ells qui van guanyar les eleccions, i això és motiu d'orgull per qualsevol.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada