diumenge, 14 d’agost del 2011

FM'11


I ja ha arribat el dia... alguns per fi podran respirar perquè han treballat sense descans perquè tots poguem gaudir d'una FM austèra, però utilitzant recursos de tot tipus per poder fer-la més llarga,més actes,perquè no es qualsevol cosa poder-la posar a l'alçada d'un centenari. Una comissió, que s'ha reunit gairebé cada setmana, i que no sempre han estat fàcil les converses, formada per gent diferent, cadascú té la seva opinió, on tots han après a cedir, per un bé comú, que tots poguem gaudir d'una festa pensada per tothom, d'una festa única, perquè aquesta és diferent a totes les altres, i es que té 7dies!! :)
Amb un programa ben curiós, on hem rebut el volum 1, cosa que em fa pensar que al llarg de l'any anirem rebent els següents com aquella enciclopèdia que tothom té en una estanteria,per cert,aliniat on coincideixen totes les ratlles de cada plec, amb una portada excepcional i unes quadricules a l'alçada de la buberrys, realment m'encanta!
Gaudirem desde el primer fins l'últim, en cada acte, en cada espectacle, en cada concert, perquè la FM està viva quan tothom hi participa, quan anem de penya en penya, quan ens parem a parlar amb gent que no veiem la resta de l'any, on pots acabar al lloc més iverosímil amb la persona més inesperada, on gaudeixes del poble, dels seus carrers, de la seva gent, de la essència potaroja que és respira a l'ambient, on vas caminant a tot arreu, i te'n adones que a poble amunt sempre ens queden lluny les coses! Tenim actes dignes de bandera, ara només falta posar-hi les ganes per gaudir-los, perquè mai hem d'oblidar que lo més important de tot sóm nosaltres i sóm els que donarem el sentit a la festa, resem perquè ens respecti el temps, i comencem a disfrutar que és la nostra festa, i és la més gran!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada