divendres, 26 de març del 2010

Canvis, novetats...


Feia dies que tenia un pèl abandonat el blog, però es que també he tingut molta feina, aquests dies han canviat moltes coses, vaig rebre una trucada un cop més d'aquelles que sempre vols penjar quant sents que l'altre persona diu que té una oferta increïble per fer-te, doncs aquest cop sí, que la vaig escoltar, a vegades dic que no, simplement perquè no en tinc ganes però estic convençuda que n'hi ha de bones que rebutjo, el cas es que era d'Orange, i realment l'oferta estava molt bé així que després de 5 anys a telefònica, he dit adéu, i de moment estic molt contenta del canvi.
També fa dies vaig participar en la gimcana que organitza la regidoria de la setmana de la dona. Val a dir que va estar molt bé, el dia va ser entretingut, tret d'algunes coses que no em van agradar com a l'hora de menjar una mica de cacau, però sempre que es fa un balanç hi ha costat que pesa més que l'altre i si que repetiré si ho tornen a fer, perquè realment va ser entretingut i la gent molt maca.
I per últim, Alimentària, és una fira que li tinc un gran aprecii, perquè cada any que hi vaig m'ho passo millor que l'anterior, aquest any vam beure molts vins, i vam passar per un munt d'estands que ens van tractar d'allò més bé, és una fira que realment és impossible de recórrer en un dia, arriba a un punt que ja no saps que has vist, ni per on has passat, ni si et deixes res, tothom t'ofereix menjar, beure, licors, gelats, caldo... una autèntica bogeria, però que bé que t'ho passes, ara hauré d'esperar 2 anys més per repetir, això és el que em fa més pena!