diumenge, 1 de novembre del 2009

Sopar, política, creuament d'opinions i enriquiment personal...


No sé el perquè, però a vegades succeïx, una nit per endavant, un sopar que sembla més del mateix, un lloc normal, la gent de sempre, aparentment sense canvis, i tot sota d'una rutina que ens té atrapats, però no, no tot és com sembla, és el mateix escenari, amb els seus actors, és l'obra esperada, però aquest cop no baixa el teló, una espurna encén la conversa, política local que a tothom altera, consulta popular el 13 de desembre, posem el poble sobre la taula,en aquell moment comencem a debatre. Des de la meva perspectiva i fidel a la meva filosofia, crítica constructiva i els pensaments sorgeixen, mentre el fum ennuvola la meva visió ja etanolicament tocada, aquesta és la màgia, penso, persones tan diferents entre sí, donen punts de vista en principi aparentment oposats, però que quan s'analitzen amb deteniment s'acosten entre sí, no és tracta de canviar la opinió de ningú, simplement d'escoltar i aprofitar la saviesa d'aquells que veuen el que tu no havies vist, sembla mentida, com escoltant s'aprenen tantes coses, i això que també en diem moltes sense sentit. M'agraden les sobretaules, i acompanyar-les amb una copa de vi, etanol, que desinhibeix, pres amb moderació ens aporta aquell punt de distinció. Sincerament penso, que si aquestes opinions fossin recollides, serien ben aprofitades, perquè en un moment tens una pluja d'idees d'imprevist, d'aquelles que quan algú te les demana, no saps que dir, i en canvi en el moment més inesperat tot pot agafar un sentit, algú sempre em diu que les millors respostes s'obtenen dormint, jo ahir no buscava respostes simplement exposar les meves idees, i veure que per algú tenen sentit...

2 comentaris:

  1. Les sobretaules són sempre entretingudes, però depén de la gent que hi hagi et dirà si és contructiva o no, ja que molts cops la gent la desvirtua sense adonar-se'n. Una tertúlia on la gent que hi hagi sigui intel.ligent i sàpiga escoltar el que diu l'altre és una gran conversació i aprens grans coses. Sense anar més lluny ahir tothom va donar el seu punt de vista del que passaría si Catalunya assolís la Independència i els problemes que això en ocasionaría, però per a mí, cap problema sería prou gran per un somni com aquest. El somni de separar-nos d' Espanya pot amb tots els entrebancs que ens poguem trobar pel camí i segur que ens ensortiriem com sempre hem fet els catalans, amb sacrifici i treball.

    ResponElimina
  2. Precisament això és lo bonic, vosaltres, els independentistes, somieu amb la llibertat,i per això el dia 13 teniu una consulta sobre la taula,perquè us inquieta el tema, pensa que el més gran triomf, es que s'aconsegueixi un alt índex de participació, perquè això farà aproximar la consulta a la realitat, més que el resultat, lo important es crear inquetut entre la gent, i que aquesta vegi una raó per moure's de casa i anar a votar, és un repte complicat, però no impossible. Lo important de les sobretaules es que sempre podrem debatre, desde el punt de vista del respecte, es bonic saber que no pensem igual, però que això no crea barreres alhora d'ajuntar-nos, i compartir una nit més, la nostra estimada companyia.

    ResponElimina